16Οκτώβριος2021

A-energy

logo

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

2-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL 

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΩΡΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΕ ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ

 

 Α. ΣTOXOI: 

1.Η παρουσίαση των πλέον ώριμων αλλά και προτεινόμενων νέων ενεργειακών και περιβαλλοντικών επενδύσεων σε ενδιαφερόμενους χρηματοοικονομικούς οίκους και επενδυτές όπως επίσης και η παρουσίαση σημαντικών έργων υποδομής σε στάδιο εκκίνησης (απορρίμματα, άλλα έργα υποδομής).

2.Η επισήμανση των αλλαγών που συντελούνται σήμερα στον ενεργειακό χάρτη, αλλά και συνολικότερα στον τομέα των μεγάλων έργων και υποδομών και η τοποθέτηση των αρμοδίων φορέων για τα επιμέρους θέματα που είναι επείγον να αντιμετωπιστούν προκειμένου, επενδύσεις και  έργα να περάσουν στο στάδιο της υλοποίησης.

3.Ο διάλογος  με εκπροσώπους  της Πολιτείας επί του πρακτέου και η θέση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. 

4.Η  δικτύωση και ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στους συμμετέχοντες φορείς και επενδυτές μέσα από τη διοργάνωση παράλληλων με την διημερίδα, εκδηλώσεων (work-shops)

5.Η κινητοποίηση και συμμετοχή στην διημερίδα, εξειδικευμένων τομέων ΑΠΕ, η διεξαγωγή συζήτησης για επίκαιρα θέματα και η διερεύνηση μελλοντικών προοπτικών του κλάδου από κοινού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

6.Η ιδιαίτερη προβολή του συνεδρίου, στα αθηναϊκά και περιφερειακά ΜΜΕ, στα ξένα πρακτορεία, αλλά και στις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων κρατικών και ιδιωτικών φορέων (πλήρης δημοσιογραφική κάλυψη και δελτία τύπου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, βιντεοσκόπηση εργασιών και προβολή χαρακτηριστικών μερών μέσω διαδικτύου), ως ένα μήνυμα ανάκαμψης του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

7.Η εξαγωγή συγκεκριμένων συμπερασμάτων καθώς η ηλεκτρονική και έντυπη διάδοσή τους.

 

Β. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 2-3 Απριλίου

 

Γ. ΧΩΡΟΣ: Ξενοδοχείο CARAVEL – Αθήνα

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: H εκδοτική ομάδα της επενδυτικής έκδοσης της Πρωτοβουλίας ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, «Α-ΕΝΕRGY».

 

Η υπεύθυνη προγράμματος:

Άντα Σεϊμανίδη
Οικονομική Συντάκτρια